Grundlæggende set kan alle rekruttere. De fleste virksomheder har ofte selv HR/leder-kompetencen til at rekruttere, men eftersom det ofte skal gennemføres samtidigt med alle andre daglige opgaver, bliver processerne ofte (for) lange til, at kandidaterne bevarer motivationen. Ligesom tiden sjældent er der til at sikre grundighed og kvalitet hele vejen fra opstart og frem til en succesfuld on-boarding.

Statistisk set er 24% af alle rekrutteringer fejlrekrutteringer – af dem droppes 15%.

19% opsiger deres nye job inden for det første ansættelsesår – 33% af dem, fordi jobbet ikke var som forventet

Derfor vælger mange at lade en professionel tage sig af opgaven – både til at finde de rette kandidater, til at gennemføre en struktureret proces og i den grad til at sikre, at der foregår en effektiv pre- og on-boarding.

ACTIO har erfaring med Executive Search og headhunting af kandidater til en bred vifte af stillinger. Uanset opgave, stiller vi op med specialistviden, et stort netværk og en search-proces, hvor vi håndplukker kandidater, som ikke er aktivt jobsøgende. Sideløbende gennemfører vi ofte en Selection med annoncering og fuld rekrutteringsproces. Der findes flere løsninger – måske har du bare behov for at få en liste over kvalificerede kandidater, hvor vi har haft den indledende dialog og afstemt de væsentligste kriterier og eventuelle “showstoppere”.

ACTIO har den fornødne respekt for ”håndværket” bagved en professionel rekruttering og er ekspert i at finde de bedste kandidater, der både KAN og VIL dét, der skal til. ACTIO skaber værdi for din virksomhed og relevante kandidater ved at sikre det bedste match mellem jeres krav og kandidatens faglige- og personlige kompetencer. Både du og de involverede kandidater føler sig altid godt behandlet og i trygge hænder.

Værdien kommer for alvor til udtryk for begge parter, når vi bistår on-boardingen – her slutter vores opgave først!

Kommer snart

ACTIO Consulting er en rekrutteringsvirksomhed, og derfor opbevarer og behandler vi persondata med det formål at besætte stillinger hos vores kunder. ACTIO behandler alle kandidaters ansøgning, CV mv., samt relevant data i vores system.

Vi opbevarer følgende data, som kandidaten altid selv kan redugere og/eller slette:

  • CV, dog uden personfølsomme data (se nedenfor)
  • Eksamensbeviser, dog uden cpr.nr – de sidste 4 tal streges ud af kandidaten
  • Personanalyse – hvis denne foretages via ACTIO Consulting
  • Erhvervsrettet Evnetest – hvis denne foretages via ACTIO Consulting
  • Referencer – efter indhentning af samtykke
  • Relevante noter nedskrevet af vores konsulenter

Vi bruger rekrutteringssystemet ReQruiting, der automatisk håndterer alle regler om samtykke og 6-måneders-sletning af database.

Her opbevares de filer, som kandidaten ønsker, at vi skal opbevare til stillingsbesættende formål. Kandidaterne kan til enhver tid oprette, slette og redigere i egne data.Når en kandidat ansøger en stilling gennem systemet, så sletter vi automatisk dennes data efter 6 måneder.

Alle henvendelser med ansøgning og/eller CV uden for ReQruiting vil blive slettet øjeblikkeligt uden et særskilt samtykke.

Du kan altid bede om at få adgang til ACTIO Consulting´s fuldstændige databehandlingspolitik.