Louise Buur Hørlyck
Stifter, direktør og konsulent

Igennem de sidste 17 år har jeg som ekstern konsulent arbejdet for altid at tilføje personligt ejerskab til eksekvering af kundernes strategi og forretningsmæssig udvikling. Min berettigelse som konsulent udspringer af mere end 22 års erfaring i og med strategisk implementering, ledelse og salg.

Jeg er drivkraften bag udviklingsprocesser, der styrker og påvirker kundernes kultur, ledelseskraft og organisatoriske formåen – alt om eksekvering, adfærd og at føre sine mål ud i livet. Via et dybt menneskekendskab, en stærk forretningsforståelse, praktisk erfaring og evnen til at adressere og løse de rette problemstillinger, er jeg i stand til skabe dén forandring og gøre dén forskel, der skal til for, at processerne fører til de ønskede resultater.

En af mine stærkeste styrker er, at jeg er i stand til at finde ind til årsagen til, at kunderne ikke lykkes med deres vigtigste forretningsmæssige mål kombineret med, at jeg er stærkt drevet af at skabe en forandring for mine kunder – på individniveau og for virksomheden.

Louise Buur Hørlyck
Stifter, direktør og konsulent

Enkelt – jeg gør det ikke sværere end, det er
Engageret – jeg kommer tæt på, og er oprigtig interesseret i at hjælpe
Effektfuldt – jeg jagter resultater for og sammen med mine kunder
Eksekverende – jeg får det til at ske i virkeligheden

Louise Buur Hørlyck
Stifter, direktør og konsulent

Fordi jeg hjælper dig rigtigt!
Jeg er en erfaren specialist i at finde ind til lige præcis dét, der forhindrer/begrænser min kunde i at nå de forretningsmæssige mål. Og jeg når hele vejen rundt om og i forretningen.

  • Jeg får dem til at gøre det – HANDLING skaber forvandling.
  • Jeg går de sidste 40 km – med en dybde, der ikke fås andre steder.
  • Jeg har en oprigtig interesse i at hjælpe min kunde.
  • Jeg gør det for kundens skyld – ikke min egen.