ACTIO hjælper dig med at komme fra ambition til handling.

Når ACTIO faciliterer din strategi-proces, er det for at skabe rammerne for:

  • Succesfuld eksekvering
  • Øget performance ledelse
  • Organisatorisk ejerskab og handling

Jeg stiller diagnosen og hjælper dig til at holde styr på din strategiske sundhedstilstand, så du er sikker på at træffe de rigtige beslutninger i tide om at gøre det rigtige, rigtigt.

Jeg anvender effektive metoder og fokuserer på involvering og fastholdelse. Jeg hjælper dig og dine ledere hele vejen – med den rigtige strategi, de rigtige strategiske fokusområder, skaber forudsætningerne for at lykkes, sætter det rigtige hold i din resultatskabende del af organisationen og… er med dig hele vejen!

Det er kulturen, som skal understøtte virksomheden og virksomhedens mål, ikke omvendt.

Vækst- og forandringsprocesser udfordrer ofte kulturen i virksomheden. Der skal skabes synergi og sammenhæng mellem den gamle kultur og fremtidens kultur. En stærk performancekultur er mere end bare ambitiøse målsætninger og tæt opfølgning. Det handler om, at organisationen VIL og tager ejerskab.

Nøglen til vækst findes i virksomhedens DNA. Vækstmål og forventninger om forandring udfordrer ofte kulturen i virksomheden. Der skal skabes synergi og sammenhæng mellem den gamle kultur og fremtidens kultur.

Er der den gejst, den SULT, den FORANDRINGSVILJE til både at VILLE begynde at gøre og stoppe med at gøre dét, der skal til – for at lykkes med jeres ambitiøse mål?

Virksomhedens DNA får jer til at stå sammen om det rigtige. Når jeg kigger på kulturen, kigger jeg ikke, på om I kan, men om I VIL og lukker det rigtige gap. Jeg igangsætter dét, der skal til for, at kulturen emmer af det, I ønsker for fremtiden.

For at eksekvere strategien og nå fremtidens mål, er der behov for klargøring af ledelseslaget til nyt paradigme og fremtidig vækst.

Mange oplever behovet for at styrke ledelseskompetencerne i at bedrive reel ledelse i praksis. Ledelse, der er forankret i adfærd sikrer et solidt fundament. Fremtiden kalder på en stærk dynamisk ledelse, der står tættere sammen og hvor den enkelte leder formår at udnytte og udvikle medarbejderne styrker og forudsætninger for at lykkes.

For mig er ledelse:

  • At gå forrest, altid
  • At stå på mål for egne og medarbejdernes handlinger, i adfærd
  • At sikre fundamentet for, at medarbejderne både VIL og KAN
  • At skabe resultater med og igennem andre, imod de forretningsmæssige mål
  • At sikre strategisk sammenhæng og eksekvering, med mening
  • At få mennesker til at lykkes af både lyst og nød…

Dét, hjælper jeg dine ledere med at kunne i praksis.

Magisk ledelse

Vil godt slå fast – der findes ingen magisk trylleformular eller quick fix, når vi taler ledelse – slet ikke. Det kræver hårdt benarbejde, kontinuerlig udviklingsfokus og ikke mindst et BEVIDST VALG. Det er jo bestemt indsatser, der gavner i…

Læs mere

”Reality eats strategy for breakfast”

Du har holdet på plads med de rette arme og ben. Du har et marked, der bugner af uudnyttet potentiale og efterspørgsel efter lige dét, der er jeres speciale. Konkurrencen er i fuld flor og i skal være skarpe for…

Læs mere

Udvikling af ledergrupper

Konflikter og uenighed er ikke farlige for en ledergruppe. Tværtimod! Det er med ledergrupper, som med de stærkeste personlige forhold. De fungerer netop bedst, fordi individerne evner at være dybt uenige, men de forstår at bruge konflikterne konstruktivt. Diskussionerne medfører…

Læs mere